• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулись курси підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури

Відбулись курси підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури

2016-08-26

З 08.08 по 19.08.2016 р. на базі КЗ"КОІППО імені Василя Сухомлинського" відбулись курси підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури.

Проблема: «Диференційований підхід до навчання школярів».

Круглий стіл: «Використання інноваційних технологій фізичного виховання на уроках фізичної культури», проведений заступником директора з навчально-організаційної діяльності Нудним В.М. та керівником курсів Кооробовим М.Г..

Жосан О.Е., завідувач кафедри педагогіки, психології і корекційної освіти, кандидат педгогічних наук провів лекцію "Електронний посібник як засіб розвитку ключових компетентностей учнів", яка знайшла гарні відгуки слхачів.

Крім того, слухачів зацікавив курс лекцій та практичних занять "Особливості корекційно-вихов-ного розвитку дітей з затримкою психічного розвитку та при ранньому дитячому аутизмі", проведених Войтко В.В., старшим викладачем кафедри педагогіки, психології і корекційної освіти, кандидатом педагогічних наук.

Значну користь отримали слухачі курсів від відвідування лекційних та практичних занять, які проводили викладачі КДПУ імені В. Винниченка Бондаренко С.В., завідувач кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту, кандидат педагогічних наук; Шевченко О.В., заступник декана ФФВ, кандидат педагогічних наук та Руденко С.А., викладач кафедри теорії і методики олімпійського та професійного спорту.

Про стан і перспективи розвитку фізичного виховання в закладах освіти області розповів Шевченко О.В., начальник Кіровоградського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi