• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулись курси підвищення кваліфікації учителів фізичної культури

Відбулись курси підвищення кваліфікації учителів фізичної культури

2017-10-27

/Files/images/24102017352.jpg

З 17.10 по 27.10.2017 р. відбулись курси підвищення кваліфікації учителів фізичної культури та керівників спортивних гуртків і секцій. Проблема: «Методика організації навчально-виховного процесу з фізичної культури на уроках та в гуртковій роботі в 1-11 класах».

Педагогічна практика проходила на базі Нечаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Ю.І. Яновського Компаніївської районної ради Кіровоградської області.

Про систему фізичного виховання та методичної роботи розповіла завідувач методичного кабінету відділу освіти Тацієнко С.І. Досвідом створення та ефективного функціонування системи фізичного виховання в Нечаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ім. Ю.І. Яновського поділився директор школи Ткаченко А.В. та заступник директора Діхтяр С.М.

Діхтяр О. А., учитель фізичної культури Нечаївської ЗШ І-ІІІ ступенів ім. Ю.І. Яновського Компаніївської районної ради, провів відкритий урок в 3 класі та навчально-тренувальне заняття з легкої атлетики. Крм того Олександр Антонович поділився досвідом впровадження уроку фізичної культури з елементами футболу.

Кiлькiсть переглядiв: 311

Коментарi