• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • На базі Мар'янівської ЗШ І-ІІІ ступенів Маловисківського району відбулась педагогічна практика вчителів фізичної культури вищої кваліфікаційної категорії - слухачів курсів підвищення кваліфікації КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського"

На базі Мар'янівської ЗШ І-ІІІ ступенів Маловисківського району відбулась педагогічна практика вчителів фізичної культури вищої кваліфікаційної категорії - слухачів курсів підвищення кваліфікації КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського"

2013-10-07

/Files/images/031020131635.jpg

03 жовтня 2013 року вчителі, які викладають предмети «Фізична культура» - слухачі курсів підвищення кваліфікації КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського», брали участь у педагогічній практиці з проблеми «Шляхи удосконалення фахової компетентності вчителя фізичної культури», що проходила на базі Мар’янівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Маловисківської районної ради.

З вітальним словом до учасників семінару звернувся методист методичного кабінету Рибак В.С., який представив пріоритетні напрями розвитку навчальних закладів району, презентував спортивні та методичні здобутки вчителів та учнів району.

Завідувач науково-методичної лабораторії фізичної культури, спорту і захисту Вітчизни КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» Коробов М.Г. виступив з питань впровадження нових державних стандартів початкової, базової і загальної середньої освіти та нових навчальних програм з фізичної культури для 1 – 4, 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

З досвідом спортивної роботи Мар’янівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів учасників педагогічного практикуму ознайомив вчитель фізичної культури вищої кваліфікаційної категорії Лизень В.М., після чого він провів урок фізичної культури в 6 класі за навчальним модулем «Легка атлетика». Інноваційною складовою уроку було проведення гри «Лапта» та застосування різних технічних пристроїв.

Після уроку було проведено самоаналіз та глибокий аналіз заходів та обмін досвідом роботи. Віктор Михайлович провів також майстер-клас для слухачів курсів щодо впровадження елементів інноваційних технологій на уроках фізичної культури (електронний вимірювач пройдених кросових чи легкоатлетичних дистанцій, пристрій для вимірювання гнучкості тощо).

Слухачі курсів підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури висловили щиру вдячність за високий професіоналізм, рівень підготовки, творчий підхід в організації та проведенні виїзного практичного заняття
Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi