• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Завершились курси підвищення кваліфікації учителів, які викладають предмети «Захист Вітчизни» (для юнаків) та «Фізична культура»

Завершились курси підвищення кваліфікації учителів, які викладають предмети «Захист Вітчизни» (для юнаків) та «Фізична культура»

2018-12-17

/Files/images/грудень 18 004.jpg

З 03.12 по 14.12.2018 р. проходили курси підвищення кваліфікації учителів, які викладають предмети «Захист Вітчизни» (для юнаків) та «Фізична культура».

Проблема: «Фізичне та військово-патріотичне виховання учнів під час уроків і навчально-тренувальних занять».

12 грудня 2018 року здобувачі освіти брали участь у проведенні педагогічної практики, що проходила на базі опорного навчального закладу "Суботцівська загальноосвітня школа I-III ступенів Знам'янської районної ради Кіровоградської області".

З досвідом роботи закладу гостей ознайомив директор школи Савлук Анатолій Григорович, учитель-методист, Відмінник освіти України, кавалер ордена «За заслуги» ІІІ ступеня, лауреат обласної премії імені В. Сухомлинського, нагороджений знаком «Василь Сухомлинський» та заступник директора з навчально-виховної роботи Дар'єва Антоніна Миколаївна, старший вчитель, Відмінник освіти України.

Відкритий урок в 11 класі з предмету «Захист Вітчизни» (тема: «Вогнева підготовка») та в 7 класі - з фізичної культури (варіативний модуль «Гімнастика», провів учитель-методист Блохін Віктор Анатолійович.

Після проведених занять та екскурсії по школі було проведено самоаналіз, глибокий аналіз проведених заходів та обмін досвідом роботи. Здобувачі освіти висловили щиру вдячність адміністрації та вчителям школи за високий професіоналізм, рівень підготовки, творчий підхід в організації та проведенні педагогічної практики.

/Files/images/грудень 18 009.jpg

/Files/images/грудень 18 024.jpg

/Files/images/грудень 18 016.jpg

/Files/images/грудень 18 012.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi