• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Завершились курси підвищення кваліфікації учителів фізичної культури, керівників фізичного виховання, керівників спортивних гуртків

Завершились курси підвищення кваліфікації учителів фізичної культури, керівників фізичного виховання, керівників спортивних гуртків

2019-12-18

З 12.12 по 20.12.2019 р. проходили курси підвищення кваліфікації учителів фізичної культури, керівників спортивних гуртків.

17 грудня 2019 року здобувачі освіти брали участь у проведенні педагогічної практики, що проходила на базі закладу "Навчально-виховне об'єднання № 6 "Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання "Натхнення" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області". З досвідом роботи закладу гостей ознайомила директор школи Кравченко Надія Станіславівна та керівник кафедри фізичного виховання Лавров Сергій Олександрович, який також провів майстер-клас з варіативного модуля "Волейбол" навчальної програми з фізичної культури та моделювання різних ігрових та змагальних ситуацій і частин уроку.

Викладач кафедри теорії та меодики олімпійської і професійної освіти ЦДПУ імені В.Винниченка Руденко Сергій Анатолійович провів майстер-клас з варіативного модуля "Баскетбол" навчальної програми з фізичної культури та моделювання різних ігрових та змагальних ситуацій та частин уроку з баскетболу.

Також майстер-клас з навчальної програми з фізичної культури для початкових класів провів Коломієць Василь Пилипович, учитель-методист комунального закладу "Навчально-виховне об'єднання №32 "Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, позашкільний центр "Школа мистецтв" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області".

Наступним етапом практики були навчальні змагання з волейболлу та баскетболу, під час яких здобувачі освти показали свою майстерність та обізнанність у правилах змагань з цих видів спорту.

Після практичних занять та екскурсії по школі було проведено самоаналіз, глибокий аналіз проведених заходів та обмін досвідом роботи. Здобувачі освіти висловили щиру вдячність адміністрації та вчителям школи за високий професіоналізм, рівень підготовки, творчий підхід в організації та проведенні педагогічної практики.

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi