• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум для вчителів предмета "Захист України" та організаторів національно- патріотичного виховання на місцях

Семінар-практикум для вчителів предмета "Захист України" та організаторів національно- патріотичного виховання на місцях

2021-08-30

/Files/images/новые 18 019.jpg

З 25 по 27 серпня 2021 року проходив 3-денний семінар-практикум для вчителів предмета "Захист України" та організаторів національно- патріотичного виховання на місцях, який проходив на базі КЗ "Світловодська санаторна школа - інтернат І-ІІІ ступенів № 2".

Змістом семінару стали заняття з теоретико-методичної та військової підготовки, навчально-тренувальні та практичні заняття з тактичної медицини, психологічної грамотності, туризму, забезпечені працівниками комунального закладук «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» та комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. В. Сухомлинського».

Учасники семінару висловили щиросердну подяку організаторам та викладачам семінару-практикуму за турботу про побутові питання та забезпечення належного змістового наповнення трьох днів роботи.

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi