• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкриті захисти творчих практичних проєктів з методики викладання футболу проведені вчителями фізичної культури під час підвищення кваліфікації (модуль «Футбол»)

Відкриті захисти творчих практичних проєктів з методики викладання футболу проведені вчителями фізичної культури під час підвищення кваліфікації (модуль «Футбол»)

2021-09-17

/Files/images/242204983_4337098693053057_2206531958616338799_n (1).jpg

З 13 по 17 вересня 2021 року відбулось навчання вчителів фізичної культури за програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти з фізичної культури (модуль «Футбол») .

В рамках навачання група вчителів фізичної культури, які виявили бажання взяти участь в акції Української асоціації футболу, підготували відкриті захисти творчих практичних проєктів з методики викладання футболу та отримали право додатково отримати D-диплом Української асоціації футболу (УАФ) та комплект інвентарю й обладнання для проведення занять з футболу в закладах загальної середньої освіти.

Слухачі висловили щиру подяку співорганізаторам курсів від обласної асоціації футболу - Сергію Собку та від КЗ "КОІППО ім. В.Сухомлинського" - Миколі Коробову, а також викладачам - Сергію Воропаю, Олені Марковій, Дмитру Попельницькому та Олені Нєворовій за змістовні й цікаві заняття.

Під час курсів завітав начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Олександр Шевченко й нагородив переможця обласного етапу Всеукраїнського конкурсу з футболу Валерія Пузиря, вчителя ФК ЗШ №20 м. Кропивницького, який братиме участь у фіналі Конкурсу.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди занимаются спортом, люди стоят и трава)

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди занимаются спортом, люди стоят и трава)

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди занимаются спортом, люди стоят и на открытом воздухе)

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi