• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педагогічна практика на базі Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв)

Педагогічна практика на базі Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв)

2013-12-02

/Files/images/418.jpg

22 листопада 2013 року вчителі, які викладають предмет «Фізична культура» - слухачі курсів підвищення кваліфіка-ції КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядиплом-ної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського», брали участь у педагогічній практиці з проблеми «Шляхи удосконалення фахової компетентності вчителя фізичної культури», що проходила на базі Кіровоградського облас-ного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв). З вітальним словом до учасників педаго-гічної практики звернулась заступник директора з нав-чально-виховної роботи, відмінник освіти України, вчи-тель-методист Супрун Валентина Єфремівна, яка предста-вила пріоритетні напрями розвитку навчального закладу, провела цікаву екскурсію по гімназії. З особливостями роботи в даному закладі учасників педагогічного практи-куму ознайомила вчитель фізичної культури вищої кваліфі-каційної категорії, вчитель-методист, кандидат педагогіч-них наук Шевченко О.В., після чого вона провела два уро-ки фізичної культури в 9 класі за навчальним модулем «Ритмічна гімнастика». Після уроку було проведено само-аналіз та глибокий аналіз заходів та обмін досвідом робо-ти. Ольга Володимирівна провела також майстер-клас для слухачів курсів щодо підготовки та проведення першого етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної куль-тури і спорту. Методичну допомогу вчителям фізичної культури надав також вчитель гімназії Маєвський В. В. Слухачі курсів підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури висловили щиру вдячність за високий профе-сіоналізм, рівень підготовки, творчий підхід в організації та проведенні педагогічної практики.

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi