• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулось засідання обласної школи педагогічної майстерності вчителів предметів «Фізична культура» та «Захист Вітчизни»

Відбулось засідання обласної школи педагогічної майстерності вчителів предметів «Фізична культура» та «Захист Вітчизни»

2015-03-03

/Files/images/февраль 2013 олимп 042.jpg

24 лютого 2015 року відбулось засідання обласної школи педагогічної майстерності вчителів предметів «Фізична культура» та «Захист Вітчизни». У роботі взяли участь 14 представників районів та міст області. Головний спеціаліст Кіровоградського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Іванов М.Т. висвітлив питання стану та перспектив фізичного виховання школярів загальноосвітніх навчальних закладів області та підвищення ефективності управління фізичним вихованням учнів загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградщини, хід та проміжні результати проведення спартакіади школярів та особливості організації і проведення спортивно-масових заходів у поточному навчальному році.Завідувач науково-методичної лабораторії фізичної культури, спорту і захисту Вітчизни комунального закладу «Кіровоградський ОІППО імені Василя Сухомлинського» Коробов М.Г. висвітлив особливості впровадження нового державного стандарту освітньої галузі «Здоров’я і фізична культура», зробив ґрунтовний аналіз стану викладання предметів «Фізична культура», «Захист Вітчизни». Коробов М.Г. акцентував увагу фахівців фізичного виховання на шляхах підвищення ефективності фізичного та військово-патріотичного виховання школярів, оптимальному застосуванні контрольних навчальних нормативів і вимог шкільної програми з фізичної культури, методичних аспектах проведення державної підсумкової атестації з предмета в 11 класах та підвищення ефективності методичної роботи з учителями фізичної культури та «Захисту Вітчизни».

Бондаренко С.В., завідувач кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, кандидат педагогічних наук, доцент розкрив проблему впровадження інноваційних технологій фізичного виховання у навчально-виховний процес.

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi