• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Курси підвищення кваліфікації вчителів, які викладають предмети «Захист Вітчизни» (для юнаків) та «Фізична культура»

Курси підвищення кваліфікації вчителів, які викладають предмети «Захист Вітчизни» (для юнаків) та «Фізична культура»

2016-05-23

/Files/images/20160517_145757.jpg Керівники та слухачі курсів на екскурсії в музеї військової частини

З 10.05 по 20.05.2016 року проходили курси підвищення кваліфікації вчителів, які викладають предмети «Захист Вітчизни» (для юнаків) та «Фізична культура» з проблеми «Реалізація міжпредметних зв’язків під час викладання предметів «Захист Вітчизни» та «Фізична культура».

18 травня 2016 року слухачі брали участь у проведенні педагогічної практики, що проходнила на базі Богданівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. І.Г.Ткаченка Знам’янської районної ради.

З досвідом роботи закладу гостей ознайомив директор школи Бойчук Сергій Якимович, учитель-методист, учитель вищої категорії, «Відмінник освіти України» , урок в 10 класі з предмету «Захист Вітчизни» провів Стукало Володимир Іванович, учитель-методист, а навчально-тренувальне заняття з футболу провів учитель вищої категорії Довженко Олександр Володимирович.

Після проведених занять та екскурсії по школі було проведено самоаналіз, глибокий аналіз проведених заходів та обмін досвідом роботи. Слухачі курсів підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури висловлюють щиру вдячність за високий професіоналізм, рівень підготовки, творчий підхід в організації та проведенні педагогічної практики адміністрації та вчителям школи.

Кiлькiсть переглядiв: 206

Коментарi