• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про Всеукраїнський науково-практичний семінар «Новації, практики та перспективи розвитку фізичної культури і спорту»

Про Всеукраїнський науково-практичний семінар «Новації, практики та перспективи розвитку фізичної культури і спорту»

2019-03-22

/Files/images/015.jpg

21 – 22 березня 2019 року на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка проходить ІІ Всеукраїнський науково-практичний семінар «Новації, практики та перспективи розвитку фізичної культури і спорту».

Участь у семінарі беруть творчо працюючі вчителі фізичної культури, тренери-викладачі з видів спорту дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

ВИСТУПИЛИ:
1. "Слово про факультет" - Турчак А.Л., декан факультету фізичного виховання, кандидат педагогічних наук, професор.

2. "Спортсмени-олімпійці Кіровоградщини" - Воропай С.М., кандидат педагогічних наук, професор кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту, голова Кіровоградського регіонального відділення Олімпійської Академії України.

3. “Іноваційний підхід до підготовки спортсменів високої кваліфікації у важкій атлетиці в період кінця XX та початку XXI століття в Кіровоградській області” - Жуков В.Г., ЗТУ, тренер вищої категорії, заслужений працівник фізичної культури і спорту, старший тренер збірної області з важкої атлетики, тренер - викладач ОСДЮСШОР «Надія», тренер викладач з пауерліфтингу КЗКДЮСШ №2 та Кондратенко Ю.О., старший тренер області з пауерліфтингу, тренер викладач з пауерліфтингу в КЗ КДЮСШ №2, тренер викладач з важкої атлетики в ОСДЮСШОР «Надія».

4. «Педагогічні умови виховання основ здорового способу життя підлітків у позакласній діяльності» Оковитий О.О., вчитель 2-ї категорії КЗ «Устінівське НВО «ЗШ І-ІІІ ступенів» Устинівської районної ради.

5. «Про досвід формування здорового способу життя учнів загальноосвітніх шкіл за програмами співпраці шкіл, спортивних федерацій, громадських організацій» Півняк О.А, доктор сімейної та причинної медицини, викладач і експерт соціосистемології, соціальний підприємець, фундатор Академії “Кристалл Велнесс", флагман Міжнародної асоціації нетрадиційної медицини і СПА-індустрії, керівник і організатор провідних СПА-центрів і велнесс-клубів України (м. Дніпро).

Показали майстер-класи: Ранкова гімнастика «Баланс 4-х стихій» О.Голуб,

Cool-Games - О.Сухоручко, Розвиток моторного інтелекту школярів початкових класів - В.Коломієць.

/Files/images/031.jpg

/Files/images/038.jpg

/Files/images/033.jpg

/Files/images/022.jpg

/Files/images/040.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 246

Коментарi